Arvostelu: Elemental

Disney/Pixar on palannut uuden animoidun elokuvan kanssa — olemme nähneet Elemental.

Juoni

Seuraamme Emberiä, tyttöä joka asuu vanhempiensa kanssa maailmassa joka koostuu suurelta osin vesi-, maa- ja ilmaolennoista. Hänen vanhempansa jättivät tulimaailmansa taakseen ja yrittävät nyt onneaan pyörittämällä kauppaa kaupungissa — kauppaa jota he toivovat Emberin ottavan hoitaakseen.

Pixarilla on taitoa sekoittaa eri elementtien ominaisuuksia — mikään muu ei ehkä olisikaan outoa tämän elokuvan käsitteen huomioon ottaen.

Kuitenkin, Emberillä ei ole mitään kiinnostusta työskennellä kaupassa ja hänellä on yhä vaikeuksia hallita kiukkuaan. Onnettomuuden sattuessa kaupassa, hän tapaa vesiolennon Wade Ripplen, joka näyttää hänelle mitä maailmalla ulkopuolella on — ja yrittää epätoivoisesti auttaa häntä hänen tunteidensa kanssa kaupan perimisestä.

Näyttelijät

Elokuvan päärooleissa nähdään Leah Lewis Emberinä, Mamoudou Athie Wade Ripplenä, Ronnie del Carmen Berniena, ja Shila Ommi Cindereidenä.

Kaikkien äänet sopivat rooleihinsa ja elokuvan komedialliset hetket toimivat loistavasti — he tekevät erinomaista työtä tämän piirroselokuvamaailman herättämisessä eloon.

Arvostelu

Kuinka hyvä on Pixarin elokuva erilaisten ihmisten tarpeesta oppia elämään yhdessä? Se alkaa melko hitaasti ja jäykästi, mutta mitä pidempään elokuva jatkuu, sitä paremmaksi se muuttuu.

Tuliolentoja ei toivota tavallisessa maailmassa — jotain mitä päähenkilömme Ember kokee kerta toisensa jälkeen.

Vaikka elokuva muuttuu melko jännittäväksi loppua kohti, se tuntuu valitettavasti hieman ontolta sisällöltään, sillä olisin toivonut Pixarin tutkivan palon, maan, ilman ja veden käsitettä syvällisemmin kuin he tekevät elokuvassa.

Katsoin tämän elokuvan 9-vuotiaan lapsen kanssa, joka rakasti sitä, joten lapsille tämä on mahtava elokuva!

Positiivisesti

  •   Kauniisti animoitu
  •   Jännittävä loppua kohti

Negatiivinen

  •   Tuntuu hieman tyhjältä

Arvosana

Elemental saa arvosanan 5 ulos 10.

Yhteenveto

Elemental on erittäin kauniisti animoitu elokuva, joka hankalan alun jälkeen muuttuu viihdyttäväksi ja jännittäväksi. Kuitenkin loppujen lopuksi se tuntuu hieman liian tyhjältä saadakseen korkeamman arvosanan.


Tämä artikkeli käsittelee

Kirjoittanut
Essi Hakala

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

    Kommentti tämä artikkeli