Avatar 2 saa virallisen nimen

Maailman kaikkien aikojen tuottoisimman elokuvan jatko-osa lähestyy kovaa vauhtia — nyt nimi on vahvistettu, ja tiedämme myös julkaisupäivän.

Kauan odotettu jatko-osa

Kun Avatar ilmestyi lähes 13 vuotta sitten, se rikkoi nopeasti ennätyksiä ympäri maailmaa lumoavalla 3D-kokemuksellaan, ja siitä tuli lopulta kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuva - ja se pudotti Titanic:n, jonka on myös ohjannut James Cameron, kärkipaikalta.

Marvel onnistui itse asiassa valtaamaan pokaalin hetkeksi Avengers: Endgame:n myötä, mutta siitä huolimatta Avatar on palannut takaisin ykköseksi ja on kaikkien aikojen tuottoisin elokuva. Disney omistaa kuitenkin sekä Avatarin että kaikki Marvel-elokuvat, joten ne omistavat kaikki listan kärkipaikat.

Vahvistettu nimi

Vuosien huhujen jälkeen jatko-osan nimi on nyt vahvistettu; se on Avatar: The Way of Water, ja jo jonkin aikaa on tiedetty, että elokuva sijoittuu suurelta osin veden alle.

Näytetty CinemaConissa

Disneyn CinemaCon-messuilla, jotka järjestettiin 25.-28. huhtikuuta, Avatar: The Way of Water -elokuvasta näytettiin ensimmäistä kertaa "julkiselle" yleisölle. Näyttelijät itse ovat tietenkin nähneet elokuvan, ja Zoë Saldaña, joka esittää elokuvissa hahmoa Neytiri, on yksi niistä, jotka sanoivat, että se näyttää uskomattoman hyvältä.

Katso traileri

Vaikka et näkisikään Avatar: The Way of Water:n traileria internetissä, voit nähdä sen elokuvateattereissa - se esitetään elokuvateattereissa ennen Doctor Strange in the Multiverse of Madness:ää. Jos siis olet todella innokas näkemään maistiaisen uudesta James Cameron-elokuvasta, kannattaa ehkä varata lippu!

Elokuvan ensi-ilta

Avatar: The Way of Water saa Suomen ensi-iltansa 14. joulukuuta 2022.


Tämä artikkeli käsittelee

Kirjoittanut
Jaakko Niemi

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

    Kommentti tämä artikkeli