Bruce Willis lopettaa

Amerikkalainen näyttelijä Bruce Willis ilmoittaa, että sairauden vuoksi hän laittaa kenkänsä hyllylle ja lopettaa menestyksekkään elokuvauransa.

Ymmärrämme kaikki, että ura ei kestä ikuisesti, mutta on silti surullista nähdä, että suuret näyttelijät lopettavat elokuvien tekemisen. Nyt on siis tullut aika Bruce Willis lopettaa esiintyminen Hollywoodin valokeilassa.

Tauti

Sairaus, joka Bruce Willis on nyt diagnosoitu, on afasia, mikä tarkoittaa, että sairaudesta kärsivillä on vaikeuksia ymmärtää ja ilmaista itseään puheella. Sairaus johtuu usein jonkinlaisesta aivovauriosta.

Menestyvä näyttelijä

Bruce Willis on epäilemättä monille tuttu - hän on ollut toimintasankari jo vuosikymmeniä, ja vaikka viime vuosikymmen ei ole tarjonnut kovinkaan monia loistavia elokuvia, on olemassa useita todella hyviä klassikkoja, joissa hän näyttelee.

Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan katkerana poliisina John McClanena elokuvassa Die Hard, psykologina Malcolm Crowena elokuvassa The Sixth Sense, Butch Coolidgena elokuvassa Pulp Fiction - Tarinoita väkivallasta ja rikollisena Korben Dallasina elokuvassa The fifth element - puuttuva tekijä.

Artikkelin kuva: Gage Skidmore.


Tämä artikkeli käsittelee

Kirjoittanut
Jaakko Niemi

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

    Kommentti tämä artikkeli