Arvostelu: Nimona

Animoitu elokuva Nimona yllätti — todella.

Juoni

Kun Ballister, ritari futuristisessa kaupungissa, joutuu vangiksi kuningattarensa murhasta, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin paeta. Hän kohtaa pian kaaosta rakastavan teinin, Nimonan - joka osoittautuu juuri sille olennolle, jonka hän on vannonut suojelevansa kaupungista, jolla on kyky ottaa minkä tahansa muodon.

Ritarit suojaavat kaupunkia pahansuovilta olennoilta — ja kun Ballister joutuu lain väärälle puolelle, hänen täytyy paeta.

Sen jälkeen he yhdessä yrittävät selvittää, kuka pani Ballisterin ansaan ja miksi. Melko pian selviää, ettei kaikki ole aivan kaupungin johtajien sanomalla tavalla...

Koko perheelle

Tämä elokuva on todella hauska, ja se sopi koko perheelle - kaikki lapset rakastivat sitä täydellisesti. En ole koskaan ennen kuullut näin korkeaa naurua yhteen ääneen täällä kotona, kaikki neljä nauroivat ja kiljuivat uudestaan ja uudestaan.

Erilaiset muodot, joita Nimona voi ottaa, tekevät tästä elokuvasta yllättävän.

Asia on, että huumori ei tuntunut myöskään "halvalta" - elokuva on todella hauska, ja se sopii hyvin sekä elokuvan tyyliin että juoneen. Lisäksi on joitain vitsejä, jotka on suunnattu enemmän aikuisille pitkin elokuvaa - sellaisia arvostetaan aina, kun katsotaan elokuvia lasten kanssa.

Näyttelijät

Ballisterin ääni on Riz Ahmed (ja hän muistuttaa häntä todella!) ja Nimonan ääni on Chloë Grace Moretz. Molemmat sopivat rooleihinsa erittäin hyvin ja heillä on hyvä dynamiikka.

Nimona valtavana, vaaleanpunaisena sarvikuonona.

Koska elokuva on hyvin huumoripainotteinen, on tärkeää, että näyttelijöillä on hyvä ajoitus ja vakuuttavat äänet, ja he saavat täydet pisteet minulta. Todella hyvää työtä.

Arvio

Tämä on paras animoitu elokuva, jonka olen nähnyt vuosiin, ja katselen paljon elokuvia lasteni kanssa. Siinä on kaikki - kauniita animaatioita, hyvää musiikkia, vetävä tarina ja hyvä huumori.

Elokuvalla on ainutlaatuinen tyyli, jossa ritarit suojelevat futuristista tulevaisuuden kaupunkia.

Tässä elokuvassa on juuri se Disney-taika, jota itse Disney ei ole onnistunut luomaan viime aikoina. Katso se tänään!

Positiivisesti

  •   Vahva tarina

Negatiivinen

  •   Hieman pelottava loppua kohti

Arvosana

Nimona saa arvosanan 8 ulos 10.

Yhteenveto

Vahva seikkailu, jolla on todellinen "Disney-taika" — jotain, mihin Disney ei itse ole onnistunut viime vuosina. Tämä on paras animoitu elokuva, jonka olen nähnyt vuosiin.


Tämä artikkeli käsittelee

Kirjoittanut
Essi Hakala

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

    Kommentti tämä artikkeli